آموزش درست کردن حلوای ساده برای تازه آشپزها

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن حلوای ساده برای تازه آشپزها

image آموزش درست کردن حلوای ساده برای تازه آشپزها

روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا داغ شود. سپس آرد را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد کامل سرخ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بی اندازد.)

سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا به فرم شربت در آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده شده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را از روی اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم و شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا شربت جذبِ حلوا شود.

توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛ پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می شود و شکل حلوا را به خود می گیرد؛ باز هم ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود.دقت کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود.

سپس حلوا را در دیس می کشیم و بر طبق سلیقه تزیین می کنیم.

تکفارس آی آر

مواد لازم حلوای ساده

آرد گندم ۱ کیلوگرم

شکر ۷۵۰ گرم

روغن ۷۵۰ گرم

زعفران نیم مثقال

www.takfars.ir

آب ۴ لیوان

گلاب ½ لیوان

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. آموزش تهیه سالاد سیب و کلم سالاد سلامت
  2. آموزش پخت مرغ بریانی به سبک هندی ها
  3. آموزش پخت سیب تنوری و قارچ
  4. آموزش تصویری پخت پیتزای مرغ در خانه
  5. آموزش پخت مینی کیک های خانگی برای عید
  6. آموزش درست کردن سالاد ماکارونی رژیمی و کم چرب

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید