آموزش درست کردن ترشی هویج خوش رنگ و مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن ترشی هویج خوش رنگ و مجلسی

image آموزش درست کردن ترشی هویج خوش رنگ و مجلسی

هویج و ترب را خرد کنید. اول آنها را از وسط نصف کرده و بعد آنها را از درازا خرد کنید. (مثل تصویر)

ترب ها و هویج ها را در یک کاسه بزرگ ریخته و ۴ قاشق شکر و دو قاشق نمک را به آن اضافه کنید. با دستهای تمیزتان آنها را هم بزنید و اینکار را برای ۳ دقیقه ادامه دهید تا سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. یکی از ترب ها را برداشته و خم کنید، اگر بدون شکستن خم شد یعنی آماده است.

ترب ها و هویج ها را در یک ظرف ریخته و نمک و شکر را اضافه کرده و با دست ها هم بزنید تا نرم شوند

حالا هویج و ترب را به یک صافی منتقل کرده و آن را با آب سرد شسته و خوب آبکشی کنید.

تکفارس آی آر

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید

در یک کاسه یک فنجان شکر، سرکه سفید و آب گرم را مخلوط کنید تا زمانی که شکر حل شود.

یک شیشه تمیز آماده کرده و مخلوط ترب و هویج را داخل آن بریزید. مایع ترشی را هم روی آن ریخته و درب شیشه را محکم بسته و آن را داخل یخچال بگذارید.

هویج و ترب را به یک صافی با آب سرد شسته و آبکشی کنید و درون شیشه بریزید

این ترشی باید قبل از مصرف حداقل یک شب در یخچال بماند، و طعم آن با گذر زمان بهتر می شود. این ترشی ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است.

www.takfars.ir

این ترشی را می توان با غذاهایی مثل هات داگ، سالاد کلم و… یا به تنهایی سرو کرد.

▪ترشی هویج و ترب سفید ۴ تا ۶ هفته در یخچال قابل نگهداری است

▪ آب گرم (به اندازه ای گرم باشد که شکر داخل آن حل شود)

ایده های جالب و شیک تزیین روی کیک یزدی برای مهمانی ها
  1. آموزش تهیه بستنی توت فرنگی ماستی یونانی در خانه
  2. چطور تخم مرغ عسلی درست کنید
  3. چطور مرغ را بپزید تا خوشمزه شود
  4. اگر مواد داخل دلمه شما زیاد شد با آن سوپ درست کنید
  5. آموزش پخت غذای مجلسی و مقوی ژیگوی بوقلمون
  6. آموزش نحوه تهیه خمیر بادام برای شیرینی پزی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات