image آموزش درست کردن تارت شکلاتی مجلسی

▪ درون غذاساز، بیسکوئیت ها را ریخته و هم بزنید تا پودر شوند. سپس شکلات آب شده را بیفزایید.

▪ آن ها را درون قالب تارت ریخته و فشار دهید. سپس درون یخچال بگذارید.

▪ شکلات ها را به روش بِن ماری ذوب کنید. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.

▪ در آخر، پوست رنده شده پرتقال را بیفزایید.

▪ آن ها را روی تارت ریخته و سطحشان را صاف کنید. دوباره درون یخچال بگذارید.

▪ درون قابلمه، پرتقال، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

▪ حلقه های پرتقال را از سیروپ جدا کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.

▪ روی تارت را با حلقه های پخته شده پرتقال تزئین و سرو کنید.

مواد لازم

۲۰۰ گرم بیسکوئیت کرم دار شکلاتی (Oreos)

۱ تخته شکلات شیری آب شده

۲ تخته شکلات نیمه شیرین آب شده

۳/۴ پیمانه خامه چرب

پوست رنده شده پرتقال

۱ عدد پرتقال، حلقه ای

۱ پیمانه شکر

نصف پیمانه آب

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن تارت شکلاتی مجلسی