آموزش درست کردن بادمجان کبابی و شکم پر مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن بادمجان کبابی و شکم پر مجلسی

image آموزش درست کردن بادمجان کبابی و شکم پر مجلسی

بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.

گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.

بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.

در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.

تکفارس آی آر

این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.

نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.

مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط ۵ عدد

گردو آسیاب شده ۱ لیوان

www.takfars.ir

رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری

رب آلوچه ۱ قاشق غذاخوری

رب انار ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد

سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام ۱ قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم

آموزش پخت کتلت با قارچ
  1. ایده های تصویری جالب برای تزیین کباب تابه ای در مهمانی
  2. آموزش پخت خورش خوشمزه رژیمی و گیاهی سویا
  3. آموزش درست کردن ماهی مخصوص شب یلدا
  4. آموزش تهیه بیکن مرغ خانگی
  5. آموزش تهیه ژله به شکل خرده های شیشه های رنگی
  6. ایده های جالب و شیک تزیین روی کیک یزدی برای مهمانی ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات