image آموزش حرفه ای دم کردن زعفران مخصوص سرآشپز

باید ابتدا زعفران را خوب کوبیده و پودر کنید حالا به جای استفاده از آب داغ به چند قالب یخ نیاز دارید ، تکه های کوچک یخ را در ظرفی که پودر زعفران را ریخته اید (ظرف باید شیشه ای باشد ) بریزید

در این مرحله دیگر کار شما تمام است حالا اجازه دهید یخ ها در دمای محیط ذوب شوند ؛ درست همان روندی که باعث رنگ دهی بهتر و کامل زعفران می شود.

جالب است بدانید که تجربه افرادی که از این روش برای دم کردن زعفران استفاده کرده اند ثابت کرده است که روش دم کردن زعفران با یخ موجب هم خوشبو تر و هم خوشرنگ تر شدن دم کرده زعفران دم شده با روش سنتی آب جوش است.

علاوه بر این می توانید این محلول را دریک ظرف دربسته مناسب و بهداشتی در فریزر نگهداری کنید و اطمینان داشته باشید که رنگ آن تغییر نخواهد کرد.

تک فارس » آشپزی » آموزش حرفه ای دم کردن زعفران مخصوص سرآشپز

همچنین بخوانید