image آموزش تهیه کرم پرتقال

آب انار و شکر را روی حرارت ملایم، قرار دهید تا شکر حل شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید. آن‌گاه پودر ژلاتین را با آب مخلوط نمائید و به روش بن‌ماری حل کنید و به آب انار، بیفزائید. سپس خامه را به مخلوط آب انار و ژلاتین سرد شده، بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا این مایه را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم‌بند شود. کرم پرتقال را نیز به همین روش تهیه کنید و آن را روی کرم انار بریزید و همین که نیم بند شد، یک لایه نان رولت رویش، قرار دهید و دسر را در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد.

اکنون آن را به مدت ۸ ثانیه در آب گرم نگه‌دارید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی برگردانید و با خامه و دانه‌های انار بیارائید.

مواد لازم

آب انار ۷۵۰ میلی‌لیتر (۳ پیمانه)

شکر ۱۸۰ گرم (یک پیمانه)

وانیلین نصف قاشق چایخوری

پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق سوپخوری

آب ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم (یک پیمانه)

مواد لازم کرم پرتقال

آب پرتقال ۷۵۰ میلی‌لیتر (۳ پیمانه)

شکر ۱۸۰ گرم (یک پیمانه)

پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق سوپخوری

آب ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم (یک‌پیمانه)

پوست پرتقال رنده‌کرده یک قاشق سوپخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه کرم پرتقال