آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

image آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۲ تائی کاپ کیک را با کپسول های کاغذی بپوشانید. پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ سودا و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغ ها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب ها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند. حالا کاپ کیک ها را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک ها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.

مواد لازم

▪ پودر کاکائو » ۵۰ گرم

▪ آرد » ۱۷۵ گرم

تکفارس آی آر

▪ نمک » ۱پینچ

▪ بیکینگ سودا » یک دوم قاشق چایخوری

▪ شکر دانه ریز » ۱۷۰ گرم

▪ کره نرم شده » ۱۷۵ گرم

▪ تخم مرغ » ۲ عدد درشت

www.takfars.ir

▪ اسانس وانیل » ۱ قاشق چایخوری

▪ شیر » ۱۷۵ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

▪ آب پرتقال » ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

▪ خامه صبحانه » ۱۰۰ گرم

▪ شکلات تلخ یا شیری » ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه موس شکلات

▪ شکلات تلخ یا شیری آبکرده » ۲۰۰ گرم

▪ زرده تخم مرغ » ۴ عدد درشت

▪ قهوه اسپرسو » ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

تک فارس

▪ شکر » ۵۰ گرم

▪ شکلات شیری آبکرده » ۱۷۰ گرم

▪ سفیده تخم مرغ » ۲عدد

▪ خامه قنادی فرم گرفته » ۲۰۰ گرم

روش اصلی و سنتی برای پخت شله زرد
  1. آموزش پخت غذای مقوی و انرژی زای مرغ سیسیلی
  2. آموزش دقیق پختن شله زرد مناسب برای نذری محرم
  3. آموزش تهیه تزیین و سرو دسر سبد کارامل
  4. طرز درست کردن فوندوی شکلاتی برای میز مهمانی
  5. آموزش پخت لازانیا همراه با ماهی
  6. آموزش پخت کیک ساده در خانه

مطالب پربازدید

مطالب محبوب