آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

image آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۲ تائی کاپ کیک را با کپسول های کاغذی بپوشانید. پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ سودا و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغ ها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب ها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند. حالا کاپ کیک ها را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک ها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.

مواد لازم

▪ پودر کاکائو » ۵۰ گرم

▪ آرد » ۱۷۵ گرم

تکفارس آی آر

▪ نمک » ۱پینچ

▪ بیکینگ سودا » یک دوم قاشق چایخوری

▪ شکر دانه ریز » ۱۷۰ گرم

▪ کره نرم شده » ۱۷۵ گرم

▪ تخم مرغ » ۲ عدد درشت

www.takfars.ir

▪ اسانس وانیل » ۱ قاشق چایخوری

▪ شیر » ۱۷۵ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

▪ آب پرتقال » ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

▪ خامه صبحانه » ۱۰۰ گرم

▪ شکلات تلخ یا شیری » ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه موس شکلات

▪ شکلات تلخ یا شیری آبکرده » ۲۰۰ گرم

▪ زرده تخم مرغ » ۴ عدد درشت

▪ قهوه اسپرسو » ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

تک فارس

▪ شکر » ۵۰ گرم

▪ شکلات شیری آبکرده » ۱۷۰ گرم

▪ سفیده تخم مرغ » ۲عدد

▪ خامه قنادی فرم گرفته » ۲۰۰ گرم

آموزش اختصاصی تهیه خمیر مناسب رویه و تزیین کیک
  1. آموزش درست کردن دسر خوشمزه ژاپنی با سیب

  2. آموزش پخت غذای شمالی باقلاقاتق

  3. آموزش پخت رول کدو و بادمجان

  4. آموزش پخت کوکی جو مخصوص و رژیمی

  5. آموزش درست کردن ماست بستنی خانگی

  6. آموزش درست کردن کوکو با ماکارونی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات