آموزش تهیه پنیر مخصوص بادام

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه پنیر مخصوص بادام

image آموزش تهیه پنیر مخصوص بادام

بادام ها را در طول شب بگذارید در آب خیس بخورند، سپس از آب بیرون آورده و پوستشان را جدا کنید. تمام مواد را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت شوند.

مخلوط به دست آمده را در توری یا پارچه مخصوص صاف کردن بریزید، کمی آن را فشار دهید و یک شب در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

در این مرحله می توانید از پنیر گیاهی استفاده کنید اما اگر میخواهید پنیر سفت تری داشته باشید آن را در دستگاه خشک کننده مخصوص میوه و سبزی به مدت ۶ ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.

مواد لازم

تکفارس آی آر

۱ فنجان بادام، خیس خورده و از پوست جدا شده

سه چهارم فنجان آب

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۳ قاشق غذا خوری آب لیمو

۱ حبه سیر

www.takfars.ir

کمی نمک

مدل های مجلسی تزیین مرغ شکم پر برای مهمانی
  1. شیکترین و جدیدترین مدل های مجلسی تزیین حلوا
  2. طرز تهیه بیسکویت خوشمزه برای آدم های چاق
  3. طرز تهیه تیرامیسو همراه با کرم تیرامیسو
  4. آموزش بهترین مدل دم کردن چای های گیاهی
  5. آموزش درست کردن صبحانه مخصوص برای مهمان مهم
  6. طرز تهیه کیک خوشمزه زنجبیلی هندی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات