image آموزش تهیه پای اسپاگتی به روش ایتالیایی با سس مخصوص

۱-ابتدا اسپاگتی را پخته و در ظرفی ریخته و با روغن زیتون و پارمسان و ۲ عدد تخم مرغ زده شده

مخلوط می‌کنیم و در ظرف مخصوص فر قرار می‌دهیم و مقداری پنیر موزارلا اضافه می‌کنیم.

۲-در ادامه برای تهیه سس , تمامی مواد ذکر شده را در تابه به خوبی مخلوط کرده

و تفت می‌دهیم و روی مواد می‌ریزیم و مجدد پنیر موزارلا را اضافه می کنیم.

۳-در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌دهیم .

سپس با خرده‌های جعفری تزئین می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:

۱۷۰ گرم اسپاگتی پخته شده ⠀

نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ⠀

نمک و فلفل

مواد لازم برای تهیه سس:

۲۲۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ⠀

۲۲۰ گرم سوسیس

۱/۴ فنجان پیاز خرد شده ⠀

۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده ⠀

۱ فنجان سس مارینارا ⠀

نمک و فلفل

بخش پایانی:

۱ فنجان موزارلا

جعفری تازه خرد شده

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه پای اسپاگتی به روش ایتالیایی با سس مخصوص