تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

آماده سازی: ۲ ساعت

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۴ ساعت

مواد اولیه برای تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

تکفارس آی آر

فلفل به میزان دلخواه

روغن به میزان دلخواه

مرغ (درسته با پوست) مرغ ۱ عدد

لیمو نصف قاچ

پیاز (متوسط خرد شده) پیاز ۳ عدد

www.takfars.ir

پرتقال ۱ عدد

پودر کاری (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری

آلو (من۴/۳ پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین

کشمش ۲/۱

زرد چوبه ۲ قاشق چای خوری

دارچین ۱ قاشق چای خوری

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی :

اول از همه ۱ عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

تک فارس

حالا آب پرتقالمون و یک قاشق چای خوری زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

و مخلوط می کنیم.سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

هم داخل شکمش و هم روی کامل مرغ.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

و حتی زیر پوست مرغ، زیر پوست سینه و ران ها، همه را پر از مایه کنید.

T A K F A R S

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه..

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت ۱ روز کامل ( ۲۴ ساعت) در یخچال بذارید.

یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم.

۲ عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و ۱ ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط می کنیم.

تک فارس www.takfars.ir

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون…

جونم براتون بگه مرغمون رو که ۱ روز حسابی توی مواد بوده و کاملا آب پرتقال ولیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته(برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) و به اندازۀ ۱ ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید.

مرغتون رو در ظرف فر گذاشته و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید و شروع به دوختن شکم مرغ کنید.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

تکفارس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم…میریم سراغ بال های اون.

برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ ببریم.

نگاه کنید.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

اینم یه بال دیگش.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

takfars.ir

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر.بمدت ۲ تا ۲:۳۰ ساعت.

یادتون باشه که ۱ ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید.(البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزه تعجب).

هر ۲۰ دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید.

image آموزش تهیه مرغ شکم پر مرحله ای و با عکس

محصولات معتبر
محصولات معتبر