آموزش تهیه مرغ سرخ کرده برای مهمانی ها با سس قارچ

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه مرغ سرخ کرده برای مهمانی ها با سس قارچ

image آموزش تهیه مرغ سرخ کرده برای مهمانی ها با سس قارچ

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

• روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

تکفارس آی آر

• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.

• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

www.takfars.ir

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.

• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ

۲ عدد

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط

تک فارس

یک عدد، خرد شود

سیر

۲ حبه

آویشن

نصف قاشق چای‌خوری

پودر سبزی‌جات معطر

۲- ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

T A K F A R S

قارچ

۲۵۰ گرم

خامه

۴/۳ پیمانه

سس سویا

یک قاشق غذاخوری

آرد ذرت

یک قاشق غذاخوری

کره

یک قاشق غذاخوری

تک فارس www.takfars.ir

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

آموزش پخت کوکی خوشمزه خانگی برای مهمانی
  1. آموزش درست کردن ژله مثل بستنی چوبی هایی قدیمی
  2. تصاویر زیبا از ایده های کیک هندوانه ای
  3. آموزش پخت غذای اصیل شمالی خورش سماق
  4. آموزش درست کردن پیتزای میوه ای دسر مجلسی
  5. آموزش تصویری پخت مافین شکلاتی موز
  6. آموزش پخت کتلت کنجدی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات