image آموزش تهیه مرغ سرخ کرده برای مهمانی ها با سس قارچ

• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

• روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.

• در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.

• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.

• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.

• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]

• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.

• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.

• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۲ نفر

سینه مرغ

۲ عدد

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط

یک عدد، خرد شود

سیر

۲ حبه

آویشن

نصف قاشق چای‌خوری

پودر سبزی‌جات معطر

۲- ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

قارچ

۲۵۰ گرم

خامه

۴/۳ پیمانه

سس سویا

یک قاشق غذاخوری

آرد ذرت

یک قاشق غذاخوری

کره

یک قاشق غذاخوری

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه مرغ سرخ کرده برای مهمانی ها با سس قارچ