آموزش تهیه مربای گل محمدی خانگی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه مربای گل محمدی خانگی

image آموزش تهیه مربای گل محمدی خانگی

ابتدا شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد.

غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد، آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد.

تکفارس آی آر

این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.

مواد لازم برای تهیه مربا گل

شکر : ۲ لیوان

غنچه گل محمدی : یک لیوان یا ۱۵۰ گرم

آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

آب : ۲/۵ لیوان

چطور سالاد کاهو را چند ساعت تازه نگهدارید
  1. طرز درست کردن فوندوی شکلاتی برای میز مهمانی
  2. آموزش درست کردن ساندویچ بیف برگر خانگی
  3. آموزش تهیه سالاد سبزیجات داغ
  4. چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه
  5. آموزش پخت تمام انواع لازانیا گیاهی با گوشت با پنیر
  6. آیا گوشت این مرغ فاسد شده چطور باید فهمید

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب