آموزش تهیه قارچ کنسروی برای پیتزا و ساندویچ

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه قارچ کنسروی برای پیتزا و ساندویچ

image آموزش تهیه قارچ کنسروی برای پیتزا و ساندویچ

قارچ ها را تمیز بشویید خرد کنید آب را جوش بیاورید یک قاشق غذاخوری سرکه داخل آب بریزید در صورت تمایل می توانید زردچوبه هم بزنید که رنگ قارچ هایتان یک مقدار زرد شود که وقتی قارچ ها را داخل غذا ریختیم قشنگ باشند، قارچ ها را داخل آب جوش می ریزیم ۷ تا ۱۰ دقیقه ای جوش بخورد سپس آن را خاموش می کنیم و می ریزیم داخل آبکش ولی مقداری از آبش را نگه می داریم تا بتوانیم قارچ ها را داخل آن بریزیم و در یخچال به راحتی به مدت دو الی سه هفته نگهداری کنیم.

آموزش درست کردن فینگرفود عصرانه خیار و پنیر
  1. آموزش تهیه غذاهای سبک و سالم برای پیک نیک های تابستانی
  2. آموزش پخت ریزوتو فیله مرغ با سس گوجه ایتالیایی
  3. آموزش درست کردن چیزکیک توت فرنگی
  4. آموزش پخت شامی با آرد نخودچی
  5. آموزش درست کردن سالاد میوه و سبزیجات رنگارنگ مجلسی
  6. آموزش طرز تهیه ذرت کره ای خانگی در فر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات