آموزش تهیه سیر ترشی هندی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سیر ترشی هندی

image آموزش تهیه سیر ترشی هندی

سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا ۵ دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.

در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید ۱ ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی

تکفارس آی آر

سیر – ۲۵۰ گرم

نمک – ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز – ۶ قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه – ۱ قاشق چای خوری

تخم گشنیز – ۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

دانه های خردل – ۱ قاشق چای خوری

زیره سبز – ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل – ۲ تکه

برگ کاری – ۱ برگ

روغن کنجد – ۱/۲ فنجان

سرکه – ۱/۲ فنجان

فلفل سبز تند – ۱ عدد

طرز پخت بهترین غذای درمان سرماخوردگی سوپ ماهیچه
  1. آموزش درست کردن کیک نمکی مخصوص در خانه
  2. چطور آشپز حرفه ای شوید مخصوص تازه عروس ها
  3. هر کاری می کنم باز هم برای آشپزی وقت کافی ندارم
  4. آموزش تهیه مدل ای مختلف ترشی مخصوص پیاز
  5. مدل های جدید تزیین میوه برای مهمانی های بچه ها
  6. طرز تهیه بیسکویت کرهای شکلاتی برای عصرانه بچه ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات