آموزش تهیه سیر ترشی هندی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سیر ترشی هندی

image آموزش تهیه سیر ترشی هندی

سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا ۵ دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.

در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید ۱ ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی

تکفارس آی آر

سیر – ۲۵۰ گرم

نمک – ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز – ۶ قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه – ۱ قاشق چای خوری

تخم گشنیز – ۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

دانه های خردل – ۱ قاشق چای خوری

زیره سبز – ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل – ۲ تکه

برگ کاری – ۱ برگ

روغن کنجد – ۱/۲ فنجان

سرکه – ۱/۲ فنجان

فلفل سبز تند – ۱ عدد

طرز تهیه قورمه جگر در خانه
  1. آموزش کامل تهیه و پخت نوتلا در خانه
  2. آموزش تهیه سالاد مقوی با برنج قهوه ای
  3. تزیین های شیک و مجلسی برای تخم مرغ میز صبحانه
  4. آموزش درست کردن ترشی های متنوع و مجلسی
  5. توصیه های سلامت درباره خرید و مصرف انواع خیارشور
  6. آموزش پخت تخم مرغ نیمروی خوشمزه با سبزیجات

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات