آموزش تهیه سیر ترشی هندی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سیر ترشی هندی

image آموزش تهیه سیر ترشی هندی

سیر تازه را حبه کرده، بشویید و خشک کنید. روغن کنجد را در یک تابه گرم کنید و سیر ها حدودا ۵ دقیقه در آن تفت دهید، سیر ها را از روغن در آورده و کنار بگذارید.

در همان روغن دانه های خردل، تخم گشنیز، برگ کاری، زنجبیل خرد شده، پودر زردچوبه، فلفل قرمز و زیره را کمی تفت دهید. حالا فلفل سبز خرد شده، سرکه و نمک را به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

این مواد را بر روی سیر ها بریزید و بگذارید ۱ ساعت بماند تا آماده مصرف شود، این ترشی سیر را می توانید تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه سیر ترشی هندی

تکفارس آی آر

سیر – ۲۵۰ گرم

نمک – ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز – ۶ قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه – ۱ قاشق چای خوری

تخم گشنیز – ۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

دانه های خردل – ۱ قاشق چای خوری

زیره سبز – ۱ قاشق چای خوری

زنجبیل – ۲ تکه

برگ کاری – ۱ برگ

روغن کنجد – ۱/۲ فنجان

سرکه – ۱/۲ فنجان

فلفل سبز تند – ۱ عدد

آموزش تهیه میوه خشک خانگی و با کیفیت
  1. تصاویر خلاقانه ترین تزیین های هندوانه برای شب یلدا
  2. چطور در خانه کسرو ذرت شیرین درست کنیم
  3. آموزش درست کردن مربای خوشمزه لیمو ترش
  4. تزیین های زیبای آش رشته با کشک برای افطار
  5. چطور سبزیجات را بپزیم که خواص خود را حفظ کنند
  6. طرز تهیه لازانیا رژیمی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات