image آموزش تهیه سلاد مهمانی های رسمی سالاد سزارابتدا نان، کاهوی، زیتون و قارچ را مخلوط می‌کنیم. سیر را هم ریز خرد کرده به آنها می‌افزاییم. برای تهیه سس، ابتدا زرده تخم‌مرغ و خامه را هم می‌زنیم. بعد روغن زیتون و سس خردل را اضافه کرده سپس آب لیمو، نمک و فلفل را می‌افزاییم. در پایان سس را روی سالاد ریخته و با پنیر پارمسان و زیتون حلقه شده روی آن را تزیین می‌کنیم

موادلازم

نان تست خرد شده= چهار عدد

کاهو خرد شده =۱۰ برگ

قارچ خرد شده= سه عدد

زیتون خرد شده =۱۰ عدد

پنیر پارمیزان ۶۰= گرم

سیر= یک حبه

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه سلاد مهمانی های رسمی سالاد سزار