image آموزش تهیه ساندویچ و سالاد تخم مرغ مقوی و خوشمزه

سالاد تخم مرغ اغلب به عنوان مواد پرکننده (مواد درون ساندویچ) ساندویچ استفاده می شود و به طور معمول از تخم مرغ آب پز سفت قطعه قطعه شده، سس مایونز، خردل، کرفس خرد کرده، پیاز، نمک، فلفل و پاپریکا تهیه می گردد.

تخم مرغ و مایونز یکی دیگر از پرکننده های ساندویج مرتبط با این سالاد است که تنها از ترکیب سس مایونز و تخم مرغ بدست می آید.

سالاد تخم مرغ می تواند با توجه به ذائقه و خلاقیت با اضافه کردن هر تعداد از مواد غذایی سرد دیگر تهیه شود. گوجه فرنگی، پیاز، کاهو، خیارشور، ترشی سبزیجات، کبر و خیار ترکیبات رایج و معمول هستند.

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۵ دقیقه

مجموعاً: ۱۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

تخم مرغ ۸ عدد

سس مایونز ۱ پیمانه

کرفس خرد شده ۲ قاشق سوپخوری

خردل دیجون ۲ قاشق چایخوری

کاهو به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نان تست به میزان لازم

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :

۱- علاوه بر مواد ذکر شده می توانید از خیارشور، زیتون، جعفری تازه خرد شده و تکه های گردو نیز استفاده کنید.

جهت تهیه این سالاد خوشمزه

ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و در یک کاسۀ متوسط، آن ها را به تکه های نسبتاً بزرگ تقسیم کنید.

مایونز، کرفس، خردل و سس تند(در صورتی که میخواهید سالادتان تند باشد) را اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید. برای سرو کردن روی آن کاهو یا شاهی بگذارید و با نان تست نوش جان کنید.

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه ساندویچ و سالاد تخم مرغ مقوی و خوشمزه