آموزش تهیه سالاد پرتغالی پیازی برای مهمانی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سالاد پرتغالی پیازی برای مهمانی

image آموزش تهیه سالاد پرتغالی پیازی برای مهمانی

*. پوست پرتقال ها و نارنگی ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه دار از مقطع با قطر نیم سانتی متری حلقه حلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه حلقه خرد کنید.

*. ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه های پیاز را روی آنها بریزید.پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد شده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

*. به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش جان کنید.

مواد لازم سالاد پیاز و پرتقال ۶ نفر :

تکفارس آی آر

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

پرتقال ریز

۴ عدد

www.takfars.ir

۱۰۰ گرم / ۳۷ کالری

نارنگی

۲ عدد

۱۰۰ گرم / ۳۵ کالری

پیاز

۲ عدد

۱۰۰ گرم / ۵ کالری

زیره

یک قاشق سوپ خوری

۱۰۰ گرم / ۳۷۰ کالری

تک فارس

پودر فلفل سیاه

یک قاشق چای خوری

۱۰۰ گرم / ۰ کالری

برگ نعنای تازه

یک قاشق سوپ خوری

۱۰۰ گرم / ۴۳ کالری

روغن زیتون

۶ قاشق سوپ خوری

۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری

نعنای تازه

T A K F A R S

مقداری برگ برای تزئین

۱۰۰ گرم / ۲۷۹ کالری

زیتون سیاه

تعدادی برای تزئین

۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

آب لیموترش

یک قاشق سوپ خوری

۱۰۰ گرم / ۴۲ کالری

آب پرتقال

یک قاشق سوپ خوری

تک فارس www.takfars.ir

۱۰۰ گرم / ۳۳ کالری

آموزش پخت سبزی پلو با ماهی به روش اصلی برای شب عید
  1. آموزش پخت بیسکویت مقوی با آرد سبوس دار
  2. چطور در خانه ترشی هفت بیجار درست کنیم
  3. آموزش پخت گراتن گل کلم مقوی و رژیمی
  4. آموزش پخت خورش خوشمزه رژیمی و گیاهی سویا
  5. آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام
  6. طرز تهیه کیک های خانگی و خوشمزه بدون نیاز به فر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات