آموزش تهیه سالاد مجلسی با بادمجان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سالاد مجلسی با بادمجان

image آموزش تهیه سالاد مجلسی با بادمجان

این سالاد ترکیبی از طعم حمص (هوموس) و باباقانوش را با ظاهر سالاد دارد. سس سالاد را می توانید به همراه سایر غذاهای کبابی هم میل کنید.

▪ برای تهیه ی سس سالاد، آبلیمو، ارده، آب، روغن زیتون و سیر خرد شده را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

▪ گریل فر را روشن کرده و بادمجان ها را در آن برای حدود ۳ دقیقه از هر طرف کبابی کنید. آن ها را از گریل خارج کنید و از وسط نصف کنید.

▪ بادمجان ها را به همراه چند قاشق سس در کاسه ای ریخته و کنار بگذارید تا خنک شوند.

تکفارس آی آر

▪ فلفل دلمه ای، پیازچه، نخود پخته و بقیه سس را اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

▪ به سالاد کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد بادمجان کبابی و نخود:

▪ سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

▪ بادمجان ها را به شکل حلقه هایی با پهنای یک و نیم سانتی متر برش دهید.

www.takfars.ir

▪ فلفل دلمه ای را خرد کنید.

▪ پیازچه را حلقه حلقه کنید.

▪ از نخود پخته استفاده کنید. قبل از استفاده آن را آبکش کرده و خشک کنید.

مواد لازم:

آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری

ارده ۲ قاشق غذاخوری

آب ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

نمک به میزان لازم

تک فارس

فلفل سیاه به میزان لازم

بادمجان ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد

پیازچه ۲ عدد

نخود ۵۵۰ گرم

طرز پخت مافین دارچینی خوشمزه برای بچه ها
  1. طرز پخت پیراشکی گیاهی هویج مقوی و سالم
  2. علت اصلی شکرک زدن مربا چیست
  3. آموزش پخت قارچ شکم پر برای میز شام مهمانی
  4. ترفند تضمینی برای فهمیدن اینکه تخم مرغ تازه است یا کهنه
  5. معرفی و نحوه درست کردن غذاهای خوشمزه برای بچه ها
  6. چطور حرفه ای انجیر خشک کنید در خانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات