آموزش تهیه سالاد با اسفناج

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سالاد با اسفناج

image آموزش تهیه سالاد با اسفناج

اسفناج را درشت خرد کنید. یکی از هویج ها را نیم پز کرده و حلقه حلقه خرد کنید. هویج دیگر را خام رنده کنید. پیاز را پوست کنده و خلالی خرد کنید. گردو را بکوبید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سرکه و روغن زیتون را مخلوط کرده و در ظرف سالاد بریزید. پنیر پارمزان را روی سالاد بپاشید.

مواد لازم

▪ اسفناج تازه » ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم، شسته شده

▪ هویج » ۲ عدد

تکفارس آی آر

▪ پیاز قرمز » یک عدد

▪ گردو » ۱۰۰ گرم

▪ جوانه ی ماش » ۲ پیمانه

▪ نمک و فلفل » به مقدار لازم

▪ سرکه ی بالزامیک » یک چهارم پیمانه

www.takfars.ir

▪ روغن زیتون » ۳ قاشق سوپخوری

▪ پنیر پارمزان » یک پیمانه

آموزش حرفه ای دم کردن زعفران مخصوص سرآشپز
  1. آموزش پخت کباب کوبیده مثل روستوران ها در خانه
  2. آموزش درست کردن ماست بستنی خانگی
  3. آموزش تهیه دسر تابستانی باتوت فرنگی
  4. ایده شیک برای تزیین سالاد فصل میز مهمانی
  5. آموزش تهیه و تزیین شیک و مجلسی دسر لیوانی شیر عسلی
  6. آموزش پخت مرصع پلو به روش اصلی سنتی شیراز

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب