آموزش تهیه زیتون سوخاری برای تزیین چلوکباب و جوجه کباب

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه زیتون سوخاری برای تزیین چلوکباب و جوجه کباب

image آموزش تهیه زیتون سوخاری برای تزیین چلوکباب و جوجه کباب

زیتون سوخاری ایده ای خلاقانه برای تهیه یک پیش غذای خوشمزه و هیجان انگیز است.

در کمتر از نیم ساعت، زیتون ساده را به زیتون سوخاری هایی شکم پر و فوق العاده خوش طعم تبدیل کنید.

این زیتون ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی بسیار مناسب هستند.

۱-پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید

تکفارس آی آر

و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند.

۲-مواد را داخل قیف بریزید و با ماسوره کوچک، اندازه سوراخ زیتون، داخل زیتون ها را با مواد پر کنید.

آرد را در یک بشقاب و پودر سوخاری را در بشقابی دیگر بریزید و پخش کنید.

۳-در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

زیتون ها را ابتدا در آرد بغلطانید، بعد در تخم مرغ بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

www.takfars.ir

۴-وقتی روغن داغ شد زیتون ها را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید.

زیتون ها را بچرخانید تا همه جای آن طلایی و برشته شود. سپس زیتون های سوخاری را خارج کنید

و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش خارج شود و بعد نوش جان کنید.

مواد لازم:

زیتون بدون هسته ۲۰۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر خرد شده ۱ حبه

ژامبون خرد شده (اختیاری) ۲ ورق

جعفری تازه و خرد شده ۴ قاشق غذاخوری

فلفل به میزان دلخواه

تک فارس

روغن زیتون بکر ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۱/۲ فنجان

تخم مرغ هم زده ۱ عدد

خرده نان یا پودر سوخاری ۱/۲ فنجان

زیباترین مدل های کیک عروسی برای زوج های خوش سلیقه
  1. آموزش حرفه ای برای درست کردن لواشک خانگی
  2. آموزش تهیه خامه خانگی برای سرو با قهوه
  3. خانم های خانه دار چطور غذاهای سالم درست کنند
  4. طرز تهیه سالاد مجلسی پانزانلا
  5. طرز پخت شیرینی کشمشی خانگی
  6. تصویری آموزش تزیین ژله های مهمانی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات