image آموزش تهیه دسر لیمو برای مهمانی های رسمی

یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید. در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.

مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید. هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید. در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.

مواد لازم

شکر : یک پیمانه

آب : یک پیمانه

آب لیمو : یک پیمانه

پوست رنده شده لیمو : یک عدد

ماس کاپونی ( نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد ) : یک قاشق

طرز تهیه پنیرخامه ای کاپونی

پنیر خامه ای : یک بسته (۲۲۴ گرم)

خامه : یک چهارم پیمانه

کره نرم : ۲ قاشق غذا خوری

۲ قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد.