آموزش تهیه دسر توپک شکلاتی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه دسر توپک شکلاتی

image آموزش تهیه دسر توپک شکلاتی

ابتدا کیک شکلاتی را با چنگال خرد کنید.

کره ذوب شده را با کیک کامل مخلوط کنید تا کاملا حالت چسبندگی داشته باشم.

گردو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.

از مخلوط ها به اندازه گردو برداشته و گلوله ها را درون شکلات آب شده بغلطانید.

تکفارس آی آر

شکلات ها را روی توری قرار دهید تا شکلات اضافی آن ریخته شود و سپس برای تزیین مقداری کنجد و یا ترافل های رنگی روی آن ها بریزید.

این توپک ها را برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا شکلات رویه آنها کاملا سفت شوند.

مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی

کیک شکلاتی آماده : ۱ عدد

کره ذوب شده در دمان معمولی : ۱۵۰ گرم

www.takfars.ir

گردو خرد شده : مقداری

شکلات تخته ای آب شده به روش بن ماری : به مقدار لازم

معرفی غذاهای محلی و خوشمزه بوشهری
  1. آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک جشن تولد دخترانه سیندرلا

  2. آموزش تهیه لیموعمانی در خانه

  3. آموزش پخت کیک موزی گردویی در خانه

  4. آموزش درست کردن کوکو با ماکارونی

  5. آموزش پخت پیتزا با تن ماهی

  6. آموزش پخت ماکارونی رژیمی با اسفناج و پنیر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات