آموزش تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا

image آموزش تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا

۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.

۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

تکفارس آی آر

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.

مواد لازم

شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

www.takfars.ir

خامه یک بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران به مقدار لازم

نحوه پخت املت دنور قوی و خوشمزه برای صبحانه
  1. آموزش پخت نان بستنی خوشمزه در خانه

  2. آموزش تصویری پخت مافین شکلاتی موز

  3. آموزش پخت مرغ بریانی به سبک هندی ها

  4. آموزش تهیه دسر توپک شکلاتی

  5. آموزش تزیین خرما برای مجالس رسمی

  6. آموزش تصویری درست کردن دسر انار در شب یلدا برای مهمانی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات