image آموزش تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا

۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.

۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.

مواد لازم

شیر ۳ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

خامه یک بسته

پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران به مقدار لازم

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه دسر ایتالیایی پاناکوتا

همچنین بخوانید