ابتدا، نارگیل رنده شده،۲ قاشق از روغن نارگیل ذوب شده، شربت ساده، دارچین و نمک را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا خمیر نسبتاً یکدستی شکل بگیرد. فعلاً آن را کنار بگذارید.

image آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

یک سینی را آماده کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید. در خرماها یک شکاف ایجاد کنید. اگر هسته دارند هسته‌ها را خارج کنید و داخل خرما را با مخلوط نارگیل یا با بادام خرد شده پر کنید.

image آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

شکلات تلخ را خرد کنید و همراه با ۲ قاشق روغن نارگیل باقیمانده در یک کاسه مناسب مایکروفر بریزید. در مایکروفر قرار دهید تا شکلات ذوب شود و آن را خوب هم بزنید.

با یک چنگال یکی یکی خرماهای شکم پر را بردارید و در شکلات فرو ببرید. سپس روی آنها را روی سینی آماده شده بچینید و با پودر نارگیل یا بادام خرد شده تزیین کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاشکلات سفت شود.

image آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

نکته: به جای نارگیل رنده شده می‌توانید از پودر نارگیل هم استفاده کنید. اما نارگیل رنده شده طعم و بافت بهتری ایجاد می‌کند.

مواد لازم

نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه

شربت ساده یا عسل ۲ قاشق غذاخوری

دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک نوک قاشق

روغن نارگیل ذوب شده ۴ قاشق غذاخوری

بادام خام خرد شده ۱/۲ پیمانه

خرمای بدون هسته ۲ پیمانه

شکلات تلخ ۸۰ گرم

تک فارس » آشپزی » آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام