آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

ابتدا، نارگیل رنده شده،۲ قاشق از روغن نارگیل ذوب شده، شربت ساده، دارچین و نمک را داخل غذاساز بریزید و پالس بزنید تا خمیر نسبتاً یکدستی شکل بگیرد. فعلاً آن را کنار بگذارید.

image آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

یک سینی را آماده کنید و کف آن کاغذ روغنی بکشید. در خرماها یک شکاف ایجاد کنید. اگر هسته دارند هسته‌ها را خارج کنید و داخل خرما را با مخلوط نارگیل یا با بادام خرد شده پر کنید.

image آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

شکلات تلخ را خرد کنید و همراه با ۲ قاشق روغن نارگیل باقیمانده در یک کاسه مناسب مایکروفر بریزید. در مایکروفر قرار دهید تا شکلات ذوب شود و آن را خوب هم بزنید.

تکفارس آی آر

با یک چنگال یکی یکی خرماهای شکم پر را بردارید و در شکلات فرو ببرید. سپس روی آنها را روی سینی آماده شده بچینید و با پودر نارگیل یا بادام خرد شده تزیین کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاشکلات سفت شود.

image آموزش تهیه خرما شکلاتی با مغز بادام

نکته: به جای نارگیل رنده شده می‌توانید از پودر نارگیل هم استفاده کنید. اما نارگیل رنده شده طعم و بافت بهتری ایجاد می‌کند.

مواد لازم

نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه

www.takfars.ir

شربت ساده یا عسل ۲ قاشق غذاخوری

دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک نوک قاشق

روغن نارگیل ذوب شده ۴ قاشق غذاخوری

بادام خام خرد شده ۱/۲ پیمانه

خرمای بدون هسته ۲ پیمانه

شکلات تلخ ۸۰ گرم

آموزش تهیه شیرینی خرمایی خانگی برای عید نوروز
  1. آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی
  2. آموزش تهیه کردن قهوه فوری خوشمزه
  3. طرز پخت و مواد لازم آش عصرانه زمستانی
  4. ایده های زیبا و دیدنی تزیین کیک با میوه های مختلف
  5. آموزش پخت غذای جدید مرغ بیسکویتی
  6. آموزش تهیه شکلات صبحانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات