آموزش تهیه تزیین و سرو دسر سبد کارامل

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه تزیین و سرو دسر سبد کارامل

image آموزش تهیه تزیین و سرو دسر سبد کاراملپشت کاسه یا ملاقه فلزی و صافی مثل کاسه استیل را چرب کرده و پودر قند را در ظرف دیگری روی حرارت ملایم بگذارید تا پودر قند آب شود و کمی رنگ طلایی به خود بگیرد وقتی تبدیل به کارامل شد با یک قاشق از آن بردارید ودر پشت کاسه ای که چرب شده بود خطوطی در هم و مشبک بریزید و بعد از چند دقیقه به آرامی آن را از ظرف جدا کنید وکاملاْ با احتیاط این کار را انجام دهید چون شکننده و ترد است و اگر دقت نکنید می شکند .

البته اگر هم چنین اتفاقی افتاد دوباره از اول آن را درظرف بریزید و روی حرارت خیلی کم آن را مجدداْ آب کنید و از اول همان کار را تکرار کنید .

مواد لازم

پودر قند ۱ قاشق غذا خوری

(این سبد تزیین خیلی زیبایی برای بستنی و یا دسر های مختلف است و بسیار ارزان ولی زیباست )

تکفارس آی آر

image آموزش تهیه تزیین و سرو دسر سبد کارامل

چند ترفند خانه داری کوچک در آشپزخانه
  1. آموزش درست کردن کوکو با ماکارونی

  2. آموزش دقیق پختن شله زرد مناسب برای نذری محرم

  3. دستور تهیه دسر نارنگی برای مهمانی های زمستانی

  4. آموزش پخت کیک ساده در خانه

  5. مدل تزیین جدید هندوانه برای شب یلدا به شکل کیک سه طبقه

  6. ایده های جالب برای تزیین میوه های شب یلدا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات