آموزش تهیه ترشی با چغندر ترشی لبو

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه ترشی با چغندر ترشی لبو

image آموزش تهیه ترشی با چغندر ترشی لبو

۱. لبوها را بشویید و داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

۲. لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

۳. ۲ لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

مواد لازم

تکفارس آی آر

لبو (چغندر) ۱ کیلو

نمک به میزان لازم

سرکه سفید به میزان لازم

آب ۲ لیوان

www.takfars.ir

آموزش درست کردن توپک سیب زمینی مخصوص بچه ها
  1. آموزش پخت ریزوتو فیله مرغ با سس گوجه ایتالیایی
  2. طرز تهیه سالاد رژیمی سیب زمینی شیرین با سس سرکه انبه
  3. چطور ادویه خوش عطر مخصوص ترشی درست کنیم
  4. طرز تهیه سس خانگی و خوشمزه لازانیا
  5. طرز درست کردن و پخت کباب کوبیده مرغ
  6. طرز تهیه سالاد نان تست برشته با سبزیجات مقوی و سالم

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات