image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

۱٫ فر را روی ۴۰۰ درجه گرم کنید.

۲٫ در ابتدا اگر دوست داشتید سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آن ها را حلقه حلقه کنید. در کنار آن ها پیاز را هم حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه ها تا جای ممکن نازک باشد.

image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

۳٫ داخل ظرف را چرب کنید. سپس یک لایه سیب زمینی کف ظرف بچینید. روی سیب زمینی ها یک لایه پیاز بچینید. همینطور سیب زمینی ها و پیازها را بچینید تا ظرف پر شود.

image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

۴٫ یک عدد قابلمه یا تاوه روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و کره و آرد را داخل آن بریزید. آرد و کره را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

۵٫ شیر را به آرد و کره اضافه کنید و هم بزنید. غلظت آن زمانی مناسب است که یک لایه روی قاشق را بپوشاند. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

۶٫ نصف فنجان از پنیر را نگهداشته و بقیه را به سس اضافه کنید.

image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

۷٫ وقتی پنیر کاملا ذوب شد سس را روی لایه های سیب زمینی و پیاز که داخل ظرف چیده اید بریزید. سس باید روی تمام سیب زمینی ها را بپوشاند. دوباره روی لایه سس باقیمانده پنیر را بریزید.

image آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص

۸٫ روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت یک و نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شود. دوباره فویل را برداشته و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. در آخر روی آن را با پیاز سبز تازه تزئین کنید.

مواد لازم سیب زمینی با پنیر :

۴ عدد سیب زمینی بزرگ

۱ عدد پیاز شیرین بزرگ

۲ فنجان شیر

۲ فنجان پنیر چدار رنده شده

۳ قاشق غذاخوری آرد

۳ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق چای خوری نمک

½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه

۳ عدد پیاز سبز

تک فارس » آشپزی » آموزش تصویری پخت پیتزای سیب زمینی با پنیر مخصوص