تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش استثنایی بحت ماهی سالمون آسیایی

image آموزش استثنایی بحت ماهی سالمون آسیایی

۱. فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید.

۲. روغن کنجد، سس سیر، سس سویا و نمک (از مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد سیب زمینی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف چیده و برای ۲۰ دقیقه طبخ کنید. بعد از این زمان آن ها را درآورده و در ظرف کمی جا به جا کنید تا بتوانید ماهی و بروکلی را داخل آن بگذارید.

۳. حالا یک کاسه بزرگ برداشته و شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را داخل آن مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. حالا سالمون را به کاسه متوسط گذاشته و خوب بچرخانید. بروکلی ها را هم به کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.

۴. حالا ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر چیده و بروکلی ها را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد داخل ظرف فر بریزید و آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار بدهید تا ماهی ها خوب بپزند. در آخر پیازچه ها را روی غذا ریخته و سرو کنید.

تکفارس آی آر

مواد لازم

فیله سالمون (با پوست) ۴ عدد

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای (مواد لازم برای طبخ ماهی) ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی را (به چهار قسمت ببرید) ۴۵۰ گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

سس سویا ۱ قاشق چایخوری

سس سیر ۱ قاشق چایخوری

روغن کنجد (مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) ۲ قاشق غذاخوری

کلم بروکلی ۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)

پیازچه خرد شده ۲ عدد

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر