image آب پنیر چیست و آیا خواصی هم دارد

افراد می‌توانند با نوشیدن مکمل‌های پروتئین آب پنیر که معمولا در بین بدنسازان طرفدار دارد، فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی و سکته را کاهش دهند.

نوشیدن مکمل پروتئین آب پنیر معروف به «پروتئین وی» در بین شرکت‌کنندگان مبتلا به فشارخون بالا موجب شد ریسک بیماری قلبی و سکته در آن‌ها تا ۸ درصد کاهش یابد.

افرادی که این مکمل را مصرف کرده بودند، دارای فشارخون و کلسترون پایین و عروق خونی سالم‌تری بودند.

این یافته خبر خوبی برای افراد بزرگسال مبتلا به فشارخون بالاست.

پروتئین‌های لبنی می‌توانند تاثیر مثبتی بر فشارخون داشته باشند.

محققان، ۳۸ شرکت کننده دارای علائم پیش فشارخون و فشارخون خفیف را اندازه‌گیری کردند. آن‌ها در بررسی‌های خود متوجه شماری از تاثیرات مثبت قابل توجه این پروتئین بر علائم سلامت قلبی-عروقی شدند:

کاهش قابل توجه در میزان فشارخون در طول ۲۴ ساعت بعد از مصرف این پروتئین؛ یعنی -۳.۹ mm Hg برای فشارخون سیستولیک و -۲.۵ mm Hg برای فشارخون دیاستولیک.

کاهش کلسترول کل (۵ درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی – عروقی می‌شود.

کاهش تری گلیسیرید (۱۲درصد) که چربی یافت شده در جریان خون است که میزان بالای آن موجب افزایش ریسک بیماری قلبی – عروقی می‌شود.

پودر آب پنیر، محصول فرایند خشک کردن آب جدا شده از شیر، پس از فرایند تولید پنیر است.

تک فارس » پزشکی سلامتی » آب پنیر چیست و آیا خواصی هم دارد