image, چطور پودر ورزشی خانگی درست کنیم مخصوص ورزشکاران

در حالی که پودر پروتئین خانگی، به طور کلی سالم تر از انواع فروشگاهی آن است، برخی از افراد، به شدت مخالف خوردن غلات و برنج خام هستند. اگر شما یکی از این افراد هستید، سعی کنید تمام مواد تشکیل دهنده تان را قبل از استفاده از آنها برشته کنید. علاوه بر این، حتی اگر آن را نمی پزید، همیشه برنج، جو، گندم فارو، کوینولا و غلات دیگرتان را بشویید.

قدم ۱: منابع پروتئین تان را انتخاب کنید

برای ساختن پودر خودتان، شما به چندین منبع پروتئین خشک نیاز خواهید داشت. اینکه کدام منبع را انتخاب می کنید و چه مقدار از آنها را مصرف می کنید، کاملا به شما بستگی دارد.

مواد لازم

۱ فنجان عدس سبز

۱/۳ فنجان برنج قهوه ای

۱/۳ فنجان جو دوسر

دستور مورد علاقه من عبارت است از:

۱/۲ فنجان جو دوسر

۱/۲ فنجان کوینولا

۱/۳ فنجان برنج قهوه ای

سایر منابع پروتئین که شما می توانید استفاده کنید، عبارتند از: بلغور گندم، عدس های دیگر، گندم فراو و جو. شما همچنین می توانید از یک نوشیدنی کره ای به نام میشو گارو الهام بگیرید. این نوشیدنی از دانه هایی که از زمین می رویند، درست می شود، مانند جو، ذرت، برنج، ارزن و سایر مواد تشکیل دهنده ای مانند: لوبیای سویا، دانه های کنجد و لوبیای سیاه .

قدم ۲: آنها را پودر کنید

به عنوان بخش سرگرم کننده، پروتئین تان را به شکل پودر در بیاورید و مخلوط کنید. آسیاب کردن دانه های سخت به شکل پودر، با استفاده از یک ادویه ساب، کار راحتی است اما اگر یکی از آنها ندارید، نگران نباشید، می توانید از یک مخلوط کن استفاده کنید.

اگر از خودتان می پرسید: « آیا مخلوط کن من به قدر کافی قدرتمند است؟ » پاسخ مثبت می باشد. من از مخلوط کن بسیار قدیمی ام استفاده می کنم و او اینکار را به خوبی انجام می دهد، هر چند حدود ۵ دقیقه طول می کشد. اگر نگرانید که مخلوط کن تان برای اینکار مناسب نباشد، مواد تشکیل دهنده تان را از قبل خیس کرده و سپس در یک ماهیتابه کم عمق بزرگ، برشته کنید زیرا این کار باعث خواهد شد که مخلوط کردن آنها آسان تر شود یا به سادگی می توانید از منابع پروتئین نرم مانند جو و کوینولا استفاده کنید.

قدم ۳: طعم دهنده ها را اضافه کنید

بسیاری از مردم، پودر پروتئین ساده را دوست دارند زیرا می توانند در طول تهیه شیک یا اسموتی، به آن طعم اضافه کنند. اما داشتن پودر طعم دار نیز می تواند خوب باشد (فقط برای راحت تر کردن کارها در آینده). فقط کافی است چند قاشق غذاخوری از هر چیزی که می خواهید را به پودرتان اضافه کنید. طعم دهنده مورد علاقه من، نارگیل و شکلات ریز شده با کمی شکر و جوز است.

اگر شما مواد تشکیل دهنده ریز یا پودر شده مانند پودر کاکائو، شکر یا هر ادویه دیگری را اضافه کنید، می توانید به سادگی آنها را با پودر پروتئین تان مخلوط کنید. اگر مواد تشکیل دهنده بزرگتر مانند آجیل، نارگیل یا میوه خشک منجمد اضافه کنید، باید قبل از فرایند مخلوط کردن، آن را در یک مخلوط کن بیندازید.

قدم ۴: لذت ببرید

به همین راحتی، شما یک پودر پروتئین خانگی کامل، درست کرده اید که می توانید به عنوان یک شیک عالی بعد از تمرین تان بخورید. آن را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید. این پودر در قفسه برای چند ماه و در فریزر برای چند سال، سالم خواهد ماند.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید