image, چطور لازانیا و مرغ را با هم ترکیب و بپزیم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.

آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.

در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.

در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.

نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.

روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.

همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.

روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.

روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.

مواد لازم

۳ عدد سینه مرغ

۲ پیمانه پودر سوخاری

۵ عدد تخم مرغ

۱ پیمانه آرد

۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)

۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا

۸ عدد نودل لازانیا

۲ پیمانه پنیر موزارلا

۲ پیمانه پنیر پارمسان

روغن گیاهی

ریحان


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید