image, چطور سوپ پیاز فرانسوی بپزیم

▪ در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید.

▪ اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد. به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند. نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد. پس از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید.

▪ سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود.

▪ گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند. در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید.

مواد لازم

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده ۴۵۰ گرم

سیر ۲ حبه

شکر نصف قاشق چایخوری

عصاره گوشت ۲ عدد

نمک نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده ۴ عدد

پنیر کم چرب رنده شده ۵۰ گرم

میزان کالری و چربی موجود در پیاز پایین بوده و برای افرادی که بیماری هایی مانند دیابت، چربی خون بالا دارند مناسب است. فقط افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند رماتیسم باید در مصرف آن دقت بیشتری نمایند و میزان آن را کاهش دهند.

پنیر موجود در سوپ فرانسوی پیاز منبع خوب کلسیم و فسفر است و به رشد استخوانی به خصوص در کودکان کمک فراوانی می نماید.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید