image, چطور در خانه پیتزای تک نفره خوشمزه درست کنیم

ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.

بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.

حال نان ها رابه سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد

حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.

نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.

کسانی که فر ندارند در اون توست بپزند بادمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشود و خیلی هم خوشمزه است.

مواد اولیه برای پیتزای یک نفره با نان ساندویچی

سینه مرغ بدون پوست و استخوان : ۱ عدد

قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای : ۲ عدد

پیاز : ۱ عدد

نان ساندویچی : به میزان لارم

پنیر پیتزا : به میزان لازم

آویشن یا ادویه پیتزا : به میزان لازم

ادویه : به مقدار لازم

رب گوجه : به میزان لازم

نمک و فلفل : به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید