شکر را با آب ولرم که رو به گرمی حرارت داره مخلوط و خمیر مایه رو روش می ریزیم میذاریم ۱۰ دقیقه بمونه تا عمل بیاد ـ

نمک و بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده و بعد مایه خمیر رو بهش اضافه کرده و یک ربع خوب ورز میدیم ـیکساعت به خمیر استراحت میدیم حجمش دوبرابر بشه اون یک قاشق آرد رو تو مقدار خیلی کمی آب حل کرده ، کف سینی رو سبوس یا آرد می پاشیم و خمیر رو به شکل نان بربری پهن میکنیم و آب و آرد رو با برس روش میمالیم و با کارد خطوطی روی نان به شکل عمودی و عمیق روی نان میزنیم و کنجد میپاشیم ،

یک ربع به خمیر استراحت داده و سپس یک،کاسه آب در فر قرار داده دمای ۱۷۰ حدود یکربع بیست دقیقه و نان را طبخ می کنیم ـ اگر روی نان برشته نشد کمی آنرا گریل کنید .

مواد لازم:

آب ـ ـ ـ ۲ پیمانه

آرد ـ ـ ـ ۵ پیمانه

خمیر مایه ـ ـ ـ ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری

شکر ـ ـ ـ ۳ قاشق غذاخوری

نمک ـ ـ ـ ۱ و ۱۱/۲ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ـ ـ ـ ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم جهت روی نان:

کنجد

آرد ـ ـ ـ ۱ قاشق غذاخوری

آب ـ ـ ـ چند قاشق که آرد توش حل بشه


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید