image, چطور در خانه شیرینی تارت مجلسی درست کنیم

▪ تمام مواد لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید. در یک قالب مخصوص ۲۸ سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.

▪ فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

▪ مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت ۷-۸ دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.

▪ یک چهارم فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای را در کاسه هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

▪ زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.

▪ آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.

▪ مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید. به مقدارکمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.

سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

▪ خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.

مواد لازم برای لایه تارت

خرده بیسکویت : ۲ پیمانه

کره آب شده : ۱۱۳ گرم

شکر : ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای لایه پنیری

پودر قند : یک چهارم پیمانه

پنیر خامه ای : ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای سس نارنگی

زرده تخم مرغ هم زده شده : ۶ عدد

آب نارنگی : ۳ چهارم پیمانه

نشاسته ذرت : یک قاشق غذا خوری

پوست نارنگی ریز رنده شده : یک و نصف قاشق مربا خوری

کره خرد شده : ۱۱۳ گرم

شکر : نصف پیمانه

مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی

خامه هم زده شده : یک و نیم پیمانه

پودر قند : ۲ قاشق غذا خوری

وانیل : کمی

برش های نارنگی : به مقدار لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید