تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

چطور در خانه شیرینی تارت مجلسی درست کنیم

image چطور در خانه شیرینی تارت مجلسی درست کنیم

تمام مواد لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید. در یک قالب مخصوص ۲۸ سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت ۷-۸ دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.

یک چهارم فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای را در کاسه هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

تکفارس آی آر

زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.

آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.

مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید. به مقدارکمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.

سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن پهن کنید و در یخچال قرار دهید.

خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.

www.takfars.ir

مواد لازم برای لایه تارت

خرده بیسکویت : ۲ پیمانه

کره آب شده : ۱۱۳ گرم

شکر : ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای لایه پنیری

پودر قند : یک چهارم پیمانه

پنیر خامه ای : ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای سس نارنگی

زرده تخم مرغ هم زده شده : ۶ عدد

آب نارنگی : ۳ چهارم پیمانه

تک فارس

نشاسته ذرت : یک قاشق غذا خوری

پوست نارنگی ریز رنده شده : یک و نصف قاشق مربا خوری

کره خرد شده : ۱۱۳ گرم

شکر : نصف پیمانه

مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی

خامه هم زده شده : یک و نیم پیمانه

پودر قند : ۲ قاشق غذا خوری

وانیل : کمی

برش های نارنگی : به مقدار لازم

T A K F A R S

محصولات معتبر
محصولات معتبر