image, چطور خورش های خوشمزه و جدید برای مهمانی ها درست کنیم

*اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده ‏اید.

*رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می ‏کند.

*اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد.

*اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آن ‏را محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربی ‏ها به دور پاکت جمع می ‏شوند و می ‏توانید آن ‏ها رابردارید.

*برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.

*برای خوشمزه ‏تر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آن ‏را کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.

*خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.

*نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی

راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمه ای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجان ها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید