image, چطور خودمان شکلات مغزدار دست کنیم

بیسکویت‌ها را خرد کنید و با شکلات نوتلا و فندق مخلوط کنید و توپک‌ها را به اندازه گردو در بیاورید.

در صورتی که مواد شل است و نمی‌توانید آن را به شکل توپک درآورید، در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.

پس از فرم دادن، مواد را روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید.

شکلات را به شکل بن ماری آب کنید و هر یک از توپک‌ها را به آن آغشته کنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.

مواد لازم:

بیسکویت ویفر طعم فندق: ۱۰۰گرم، فندق: ۱۵۰گرم (تفت داده، پوست کنده و خرد شده)، نوتلا: ۲۰۰گرم، شکلاتشیری یا تلخ؛ ۱۵۰ تا ۲۵۰گرم.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید