image, چطور برای سیب سرخ شده سس مخصوص آماده کنیم

▪ خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای ۸ تا ۱۰ دقیقه نیم پز کنید. آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.

▪ سرخ کن را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.

برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در ۱۰ ثانیه طلایی می شود.

▪ سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر روی آن ها نمک بپاشید.

آن ها را داغ سرو کنید.

برای تهیه ی سس اول

سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید. سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید.

برای تهیه سس دوم

روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.پنیر پارمزان را رنده کنید.

مواد لازم برای تهیه

سیب زمینی ۴ عدد بزرگ

روغن به میزان لازم

سیر ۱ حبه

برگ جعفری تازه قدری

پنیر پارمزان ۸ گرم

روغن زیتون به میزان لازم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید