image, چطور با میوه انبه ترشی فوری و مجلسی درست کنیم

ابتدا انبه ها را با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.

بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

ترشی شما حاضر است، می توانید فورا سرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

نکته :

ترشی انبه فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.

مواد لازم:

انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود) ۲ فنجان

آنغوزه نصف قاشق چایخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

دانه رازیانه بو داده ۲ قاشق غذاخوری

دانه زیره سبز بو داده ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق غذاخوری

روغن خردل ۳ قاشق غذاخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید