پخت و تزیین کوکو سیب زمینی مغز دار مجلسی
ابتدا قارچها رو برش داده و روی اون آبلیمو بریزید و سپس تفت بدین تا آب اون کشیده بشه.
بعد پیاز سرخ کرده و رب و زرشک و جعفری رو اضافه کرده و کمی تفت می دیم .
تکفارس آی آر
سیب زمینی رو بپزید و با پوره کن له کنید یا رنده کنید .
تخم مرغ، زعفران آبکرده و نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید.
www.takfars.ir
سپس سیب زمینی رو اضافه کرده و مخلوط کنید .
برای قشنگ شدن کار بهتره سیب زمینی خوب له بشه تا دونه های اون دیده نشن .
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه .
داخل قالب پروانه رو با روغن مایع و قلمو یا اسپری روغن چرب کنید .
بعد مقدار از مواد سیب زمینی داخل اون بریزید .
وسطش رو گود کنید و از مواد قارچ داخلش قرار بدین .
تک فارس
دوباره با مواد سیب زمینی اونو بپوشونید .
قالب رو در فر بمدت ۴۵ دقیقه قرار بدین . این زمان بستگی به فر شما ممکن هست کمتر یا بیشتر شود .
بعد از پخت بلافاصله از قالب خارج کنید تا خمیر نشه .
می تونید با سس گوجه و یا سس های دیگه تزیینش کنید .
T A K F A R S
مواد لازم
سیب زمینی نیم کیلو
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران آبکرده غلیظ ۱ ق س
قارچ ۱۵۰ گرم
زرشک ۱ ق س
رب گوجه ۱ ق س
جعفری خرد کرده ۲ ق س
پیاز سرخ کرده ۱ ق س
نمک و فلفل به مقدار کافی
تک فارس www.takfars.ir
آبلیمو ۱ ق س
روغن ۲ ق س