image, نحوه پخت و آماده سازی سوفله آلو بادمجان

ظرف نسوزی را انتخاب کرده ته آن را با اسپری روغن می پاشیم.

ابتدا سیب زمینی های ورقه شده را ته ظرف میحینیم و اندکی نمک و فلفل میزنیم.چند عدد آلو به ظور پراکنده رویشان میگذاریم.

در لایه بعدی مواد گوشت چرخی که در واقع مثل مواد مایع ماکارونی است را ریخته و باز آلو میگذاریم و ۲ تا گردو را خرد کرده به همراه مقداری کنجد روی آنها میریزیم.

در لایه بعدی بادمجان و کدوهای ورقه ای سرخ شده را میچینیم و ۳ تا از گردو ها را خرد کرده روی آنها ریخته و در آخر سس بشامل را که از قبل درست نموده ایم را روی تمام مواد میریزیم.

برای تزیین هم با استفاده از زرشک و آلو و کنجد تزیین میکنیم.

در فر میگذاریم.میتوان رویش را فویل کشید.

سیب زمینی پخته متوسط:۲ عدد ورق شده نه خیلی نازک

بادمجان و کدو سرخ شده ورقه شده یا یک کدام از آنها: ۳ عدد

مواد ماکارونی (شامل گوشت چرخی و پیاز سرخ شده و رب)

آلو:۱۰ عدد ترش و ترجیها درشت (بستگی به ذایقه دارد)

گردو: ۵ عدد

زرشک:دلخواه برای تزیین

سس بشامل

کنجد تف داده:دلخواه (به خاطر خاصیت فراوان از آن استفاده شده)


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید