image, نحوه تهیه و سرو سیب زمینی با سس پاستا

۱٫ سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید.

۲٫ در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید.

۳٫ مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید.

۴٫ سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.

سیب زمینی تازه و کوچک: ۹۰۰ گرم

ریحان بازل تازه: ۷۵ گرم

دانه کاج: ۲ قاشق غذاخوری

سیر , له شده: ۳ حبه

روغن زیتون: ۱۰۰ میلی لیتر

پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده: ۷۵ گرم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

برگ ریحان بازل جهت تزیین: مقداری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید