image, معرفی و طرز پخت پیش غذای خوشمزه سوپ عدش

۱٫ عدس، گوجه، هویج، کرفس، پیاز، سیر، پونه کوهی، آب سبزیجات و دو فنجان آب را درون یک زود پز بریزید. در پوشش را بگذارید و روی شعله تا زمانی که عدس و سبزیجات نرم شوند بپزید، حدود ۶ ساعت. دو فنجان از زودپز بردارید و داخل مخلوط کن بریزید. اجازه دهید ۵ دقیقه خنک شوند و سپس با مخلوط کن پوره شان کنید و به زودپز برگردانید.

به گزارش آکاایران: ۲٫ به سوپ خود با نمک و فلفل چاشنی بزنید. سرکه را داخلش بریزید و سرو کنید. روی هر کدام از کاسه ها جعفری بریزید و اگر دوست داشتید می توانید مقداری پنیر پارمسان نیز اضافه کنید.

مواد لازم:

دو فنجان عدس خشک، آب کشیده و تمیز کرده

۳۹۵ گرم پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه

سه عدد هویج که به حلقه های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.

سه شاخه کرفس که به قسمت های دو و نیم سانتی برش خورده باشد.

یک عدد پیاز که خوب خرد شده باشد.

۲ حبه سیر که خوب خرد شده باشد.

یک دوم قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده

۵ فنجان آب سبزیجات کم نمک

نمک و فلفل

یک قاشق غذا خوری سرکه انگور

یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده

پنیر پارمسان رنده شده ( اختیاری )


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید