image, مصرف سماق با غذا یا بدون غذا چه خاصیتی برای بدن دارد

• برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی‌ها، ترکیب گلوکز با پروتئین‌های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین‌ها می‌انجامد و مطالعات نشان می‌دهد که سماق تا ۸۱ درصد از بروز این فرآیند پیشگیری می‌کند.

• دارای طبیعت سرد و خشک است.

• برای درد دندان مفید است.

• تحریک کننده اشتها است.

• باعث تقویت لثه می‌شود.

• به دلیل داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده است.

• برای دستگاه گوارش خاصیت آنتی‌ بیوتیکی دارد.

• ادرارآور است.

• برطرف کننده تب است.

• برطرف کننده نقرس و رماتیسم است.

• خون را تصفیه می‌کند و مواد زائد خون مانند اوره را دفع می‌کند.

• در قدیم، برگ درخت سُماق را دم کرده و برای سیاه کردن مو از آن استفاده می‌کردند.

• چای سُماق برای کاهش تعریق به کار می‌رود.

• غرغره دم کرده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.

هشدار

• خوردن سُماق تازه باعث مسمومیت می‌شود. فقط باید خشک آن را مصرف نمود.

• مصرف بیش از اندازه سماق، مسمومیت‌ زاست.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید