نحوه پخت ماکارونی در افزایش نمایه گلایسمی آن نقش موثری دارد به این ترتیب که با دم کردن ماکارونی یا حتی برنج، نمایه گلایسمی موادغذایی به میزان قابل ملاحظه ای افزایش پیدا می کند زیرا با این عملیات ضریب هضم غذا بیشتر می شود و به آسانی قندخون را افزایش می دهد.

البته ماکارونی جوشیده، نمایه گلایسمی پایینی دارد اما با دم کردن ماکارونی و خوردن آن، قندخون ۲ برابر بیش از مصرف ماکارونی آبکش شده بالا می رود.

اگر فرزندتان هم اضافه وزن دارد، بهتر است در حد تعادل این دسته از موادغذایی را در برنامه غذایی اش بگنجانید. مصرف ماکارونی دم کشیده به سالمندانی که در معرض ابتلا به مشکلات متابولیسمی هستند نیز توصیه نمی شود زیرا وقتی موادغذایی حاوی کربوهیدرات مانند برنج، ماکارونی و نان به مدت طولانی طبخ می شوند، سرعت آزادشدن قند (گلوکز) از ترکیب های نشاسته ای شان افزایش می یابد و به اصطلاح نمایه گلایسمی شان بالا می رود؛ ترکیب نشاسته ای در بدن به سرعت به قند ساده تبدیل می شود و درنتیجه پاسخ انسولین بدن هم افزایش می یابد و در نهایت باعث بروز مشکلات متابولیکی خواهد شد.


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید