image, طرز پخت پیش غذای خوشمزه سوپ پیاز

در یک ماهیتابه روغن بریزید و سپس پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه نمایید .

پس از کمی تفت دادن سیر خرد شده و شکر را اضافه نمایید .

اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه در دمای پایین بپزد . به این روش کارامیلزه کردن پیاز می گویند . نیازی به اضافه نمودن آب نیست و باید در دمای کم و آب خود پیاز بپزد . پس از ۳۰ دقیقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .

سپس ۹۰۰ سی سی آب اضافه نمایید و پس از به جوش آمدن برای یک ساعت در دمای پایین اجازه دهید تا پخته شود .

گریل را از قبل روشن نمایید و در چهار کاسه مجزا سوپ ریخته و بعد نان ها را روی آن ها قرار دهید و روی هر نان مقداری از پنیر رنده شده بریزید و اجازه دهید تا برای ۲ دقیقه در گریل بمانند تا پنیرها آب شوند .

در صورت علاقه از نخود سبز یا باقلا نیز در کنار پیاز می توانید استفاده نمایید .

مواد لازم برای سوپ پیاز فرانسوی

روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری

پیاز پوست گرفته و حلقه حلقه شده : ۴۵۰ گرم

سیر : ۲ حبه

شکر : نصف قاشق چای خوری

عصاره گوشت : ۲ عدد

نمک : نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه : به میزان لازم

نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده : ۴ عدد

پنیر کم چرب رنده شده : ۵۰ گرم


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید