۱-آب و آرد همه منظوره رو برای۲-۳دقیقه خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

۲-کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس شیر،مخمر و نمک رو اضافه کنید،ایم مخلوط رو به مواد داخل همزن اضافه کنید و تازمانی که یک خمیر یکدست تشکیل بشه مخلوط کنید.

توجه کنید دمای مایع ولرم باشد تا خمیر مایه عمل بیاید.

۳-سطح کار رو آرد پاشی کنید و چند دقیقه خمیر رو ورز بدید به شکل مستطیل به طول قالب پهن کنید پهن کتید از یک طرف خمیر کمی رو بقیه خمیر تا کنید و با انگشت لبه هارا فشار دهید تا بهم بچسبند اینقد این کار را تکرار کنید تا کل خمیر تمام شودسپس به قالب منتقل کنید رویش رو بپوشانید و برای یک ساعت استراحت دهید.

۴-پس از این زمان روی قالب رو با فویل بپوشانید و داخل فر گرم شده با دمای۲۰۰درجه سانتی گراد برای مدت۲۰-۲۵دقیقه قرار دهید سپس فویل را برداشته و برای ۱۰دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تا طلایی شود .

مواد لازم:

کره (برای چرب کردن) به میزان لازم

آرد همه منظوره ۷۵۰گرم

آب ۴۵۰میلی لیتر

کره ۱۷گرم

نمک ۱ق چ

خمیر مایه خشک ۱۰گرم

شیر ۷۵میلی لیتر


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید