در یک کاسه بزرگ آرد گندم، گردو و نمک را با هم مخلوط ‌کنید و در کاسه‌ای دیگر آب گرم را با پودر مایه ‌خمیر مخلوط‌ کنید و کنار بگذارید.

حالا مخلوط مایه ‌خمیر را با روغن‌ زیتون و عسل مخلوط کرده، آرد را اضافه کنید و با کمک دست مواد را با هم مخلوط‌ کنید. در این مرحله جو، به مواد اضافه کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نان حاصل شود. ظرف را با کیسه نایلونی و حوله بپوشانید و حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

مقداری از خمیر را بردارید و آن را گرد کنید. کمی آن را فشار دهید تا شبیه کلوچه شود. همه خمیر را به همین شکل درآورید، سپس نان‌ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، با فاصله از هم بچینید. یک حوله تمیز روی خمیرها بیندازید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه به آنها استراحت دهید.

بعد از زمان ذکرشده، مغز تخمه ها را روی خمیرها بریزید و سینی را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها آماده شوند.

مواد لازم برای نان جوی رژیمی :

جوی پرک ۱/۲ و ۱ پیمانه

روغن‌ زیتون ۱/۳ پیمانه

آب گرم ۲ پیمانه

پودر مایه‌ خمیر ۲۵ گرم

آرد گندم ۴ پیمانه

عسل ۱ قاشق سوپخوری

گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم

مغز تخمه آفتابگردان ۱/۲ پیمانه

مغز تخمه‌ کدو ۱/۲ پیمانه

نمک نوک قاشق چایخوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید