image, طرز پخت غذای ساده و سبک و رژیمی املت مکزیکی

▪ ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب پز شود.

▪ سپس آن را نگینی خرد کنید.

▪ در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.

▪ بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد.

▪ در آخر فلفل ها را نیز اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

▪ در ظرف مناسب دیگری تخم مرغ ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند.

▪ سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید.

▪ تخم مرغ ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد.

▪ بعد آن را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن را روی خودش تا کنید.

سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. با سس گوجه فرنگی آن را تزیین و میل کنید.

مواد لازم

فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده : نصف پیمانه

هویج : ۱ عدد متوسط

قارچ خرد شده : نصف پیمانه

پیاز خرد شده : نصف پیمانه

تخم مرغ کامل : ۴ عدد

سفیده تخم مرغ : ۴ عدد

شیر : یک چهارم پیمانه

پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه

سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری


همچنین بخوانید: باز نشر : تک فارس
در صورتی که شما نسبت به محتوای این پست، حق کپی رایت دارید اطلاع دهید