تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز پخت سوپ پیازچه

image طرز پخت سوپ پیازچه

ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه می‌‌کنیم. در انتها قارچ‌ها و پیازچه‌های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می‌‌دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن‌گاه شیر را اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه‌ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می‌‌کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می‌‌کنیم.

مواد لازم

آب‌مرغ یک لیوان

پیازچه ۲۰۰ گرم

تکفارس آی آر

قارچ ۱۵۰ گرم

هویج دو عدد

جو پرک ۱/۵ پیمانه

شیر یک لیوان

خامه سه قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

آبلیمو، نمک و زردچوبه به میزان لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر